Nieuws

Nieuws uit de school

t mulderke gebaska

Vol goede moed begonnen onze leerlingen aan het nieuwe schooljaar. Ze werden opgewacht door minstens even enthousiaste juffen en meesters.

Vol goede moed begonnen onze leerlingen aan het nieuwe schooljaar. Ze werden opgewacht door minstens even enthousiaste juffen en meesters.

t mulderke gebaska

Op maandag 19 november begon in 't Mulderke 'De voorleesweek'. Als goede start kwamen de leerlingen van het zesde leerjaar voorlezen aan het eerste en tweede leerjaar. Om het nog gezelliger te maken, mochten de luisteraars in pyjama naar school komen. 

Benieuwd naar de foto's? Klik hier! 

Het vijfde leerjaar ging dan weer voorlezen bij de kleuters. Het was een gezellige boel! 

Voor de foto's: klik hier!

t mulderke

Ook op school brengt de paashaas lekkere eitjes voor alle brave kindjes. 

Voor de foto's: klik hier

uit de klas t mulderke

Het eerste leerjaar vierde vandaag 'letterfeest'. We knutselden kleurrijke letters, we bouwden letters met lego, we aten letterkoekjes, we stempelden en we zongen ook een letterlied. Hier is alvast ons letterlied, gezongen door schatjes van patatjes. 

t mulderke gebaska de kei

De leerlingen van van juf Anja en juf Ellen gingen op sneeuwklassen. Dankzij de juffen en meester konden wij hun avonturen volgen op de blog: sneeuwklasgebaska.blogspot.be

t mulderke

Op dinsdag 26 september organiseerde de sportraad van Kapelle-op-den-Bos de scholenveldloop. Een evenement waar 't Mulderke uiteraard niet bij kon ontbreken. We zetten ons beste beentje voor ;-).

t mulderke gebaska

Eén school, één receptie.

Voor de eerste keer vieren we de kleutertjes die naar het eerste leerjaar en de 6de klassers die naar het 1ste middelbaar gaan samen. Een feest voor groot en klein!

t mulderke gebaska

Er werd ons gesignaleerd dat het Neromhof wat overbevolkt zou zijn. Geen probleem, team 't Mulderke verzint meteen een alternatief. Een wandeling in de voormiddag en namiddag vol sport en pret.

t mulderke gebaska

Op 4 en 5 mei trad ons schoolkoor 'Muldermuze' op in Grimbergen !

Nieuws uit de klas

Neem een kijkje in onze klas:

 

tmulderke.gebaska.be/fotos/fotos-detail/

Op vrijdag 27 september 2019 gingen onze kleuters wandelen in het bos.

Bekijk de foto's hier: tmulderke.gebaska.be/fotos/fotos-detail/

Op maandag 16 september 2019 reden wij met de bus opnieuw richting het Kiezeltje voor een voormiddag vol sport en spel. Bekijk de foto's hier en geniet mee!

 

tmulderke.gebaska.be/fotos/fotos-detail/

Hebben jullie deze foto's al gezien ?

Klik vlug op deze link :

drive.google.com/folderview

Op vrijdag 24 mei trokken de leerlingen van 1&2 samen met de kleutertjes van juf Jörgi naar domein Puyenbroeck. Wat een avontuur !

Op vrijdag 17 mei bleven de leerlingen van het eerste en tweede leerjaar slapen op school. Wat een avontuur !

Tijdens de maanden januari en februari kwamen de thema's winter, dokter, kleuren en carnaval aan bod.  Hier vind je enkele foto's.

Of het vierde leerjaar een verteltas wou maken rond een prentenboek voor het eerste leerjaar ? Natuurlijk, met veel plezier !

Op maandag 21 januari kregen onze grotere leerlingen de kans om zich eens op glad ijs te wagen. En of ze ervan genoten hebben !

We kregen de opdracht van OVSG, kort voor Onderwijssecretariaat van de Steden en Gemeenten van de Vlaamse Gemeenschap, om een stopmotionfilmpje te maken. Het resultaat kunnen jullie hier bewonderen.

Waarnemend directie

Inge Hermans
E-mail: directie(at)gebaska.be
telefoon 015 71 18 60
fax 015 71 42 64

Afdeling Het Kiezeltje

Oudstrijdersstraat 28
1880 Kapelle-op-den-Bos
telefoon 015 71 18 60
hetkiezeltje.gebaska.be

Afdeling De Kei

Schoolstraat 8
1880 Kapelle-op-den-Bos
telefoon 015 28 47 52
dekei.gebaska.be

Afdeling 't Mulderke

Molenstraat 52
1880 Nieuwenrode
telefoon 015 64 87 07
tmulderke.gebaska.be